Turtle Wax M.A.X.-POWER Samphoo
Novinka1,42 litru

Turtle Wax M.A.X.-POWER Samphoo

autošampon

» detailní popis

Kód: 090149
Výrobce: Turtle Wax
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 156,00  
Ceníková cena 156,00 Kč  
Při odběru 6 ks a více 143,52 Kč  
+ -

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Alternativní produkty

Sonax LEŠTÍCÍ AUTOŠAMPON koncentrát
Tip
1 litr

Sonax LEŠTÍCÍ AUTOŠAMPON koncentrát

leštící autošampon – koncentrát pro ruční i strojové mytí se zvýšeným účinkem

122,00 Kč
Koupit 

Autošampon Turtle Wax MAX Power, 1,42 l je účinný a všestranný čisticí prostředek určený k odstranění nečistot a obnovení lesku vašeho vozu. Jeho pokročilé složení kombinuje silnou čisticí sílu s šetrnou péčí o lakované povrchy.

Tento autošampon účinně odstraňuje nečistoty, prach, oleje a další nežádoucí usazeniny z karoserie, světlometů, oken a ráfků. Ať už je váš vůz pokrytý nečistotami, hmyzem nebo jinými nečistotami, tento šampon účinně obnovuje čistý a svěží vzhled laku.

Kromě čisticího účinku poskytuje tento šampon také ochranu. Jeho složení obsahuje složky, které pomáhají vytvářet na laku tenkou ochrannou vrstvu, která pomáhá předcházet poškození způsobenému vnějšími vlivy, jako je UV záření a drobné škrábance. Chrání tak váš vůz a udržuje jeho skvělý vzhled po delší dobu.

Použití tohoto autošamponu je snadné a rychlé. Přidejte správné množství přípravku do vody, abyste vytvořili bohatou pěnu, a naneste na povrch vozu pomocí rukavice nebo houby určené k mytí automobilů. Po umytí důkladně opláchněte vodou, abyste odstranili zbytky, a osušte utěrkou z mikrovlákna nebo ručníkem.

S tímto autošamponem Turtle Wax získáte účinné čištění a kvalitní ochranu vašeho vozu. Ať už chcete svůj vůz pravidelně udržovat nebo připravit na speciální událost, tento šampon vám poskytne skvělé výsledky a výjimečný lesk.