BG PF06 Aerosol Carbon Eliminator
Novinka340 g

BG PF06 Aerosol Carbon Eliminator

sprej na dekarbonizaci sacího systému zážehových motorů

» detailní popis

Výrobce: BG
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 914,00  
Ceníková cena 914,00 Kč  
Při odběru 6 ks a více 859,16 Kč  
+ -

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Preventivní produkt na dekarbonizaci sacího systému zážehových motorů s přímým vstřikováním (GDi, TSi, FSi, ad.). Bezpečně odstraňuje karbonové úsady ze sacího systému, škrtící klapky a ventilů. Jeho speciální složení je zaměřeno na úsady z oleje, které tvoří většinu úsad v sacích systémech. Snadná a bezpečná aplikace přes škrtící klapku nebo demontované senzory.

Poznámka: tento produkt má složitější aplikaci a měl by být aplikován odborníkem nebo pod jeho dohledem.

Aplikujte před výměnou oleje a po servisu vyměňte olej a filtr. Výměnu oleje proveďte s BG dekarbonizací olejového a spalovacího prostoru (BG 109/BG 115/Bg 208).

Aplikace: Zahřejte motor na provozní teplotu. Motor vypněte a odstraňte sací hadici, MAP senzor nebo podobné místo aplikace v sacím traktu, tak aby bylo možné motor startovat a nebránila tomu hlášená porucha z odpojeného systému. Motor nastartujte a za dvojnásobku normálních volnoběžných otáček aplikujte do sacího traktu krátkými dávkami (2–3 vteřiny) s 15–20 vteřiunovou přestávkou. Jeden krát za 60 sekund krátce akcelerujte na 3500 ot/min, nechte spadnout na volnoběh a opět zvyšte na dvojnásobnou hodnotu volnoběhu. Vše opakuje do vyprázdnění produktu. Vypněte motor a znovu připojte sací hadici, senzor. Nastartujte a projeďte 20 minutovou jízdou pro odstranění veškerého zbývajícího čističe a úsad.

VAROVÁNÍ: Použití přípravku bez přestávek může způsobit přehřátí katalyzátoru a nebo hromadění kapaliny v systému a možné poškození motoru. POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ